• Airco installatie, onderhoud en herstelling Leuven

  Airco’s bestaan in verschillen de modellen, inbouw  voor in een vals plafond of kast en de  klassieke  wand of vloer modellen.


   

  Om 1 kamer te koelen wordt er gewerkt met een split toestel, 1 binnen toestel aangesloten op 1 buiten toestel.airco

  Als er meerdere  kamers moeten gekoeld of verwarmd worden kan er gewerkt worden met een multi-split opstelling. Hiermee kunnen tot 5 binnen toestellen aangesloten worden op 1 buitentoestel.

  Om een airco te kunnen installeren moet er:

  • plaats zijn om het buitentoestel te plaatsen.
  • van ergens elektriciteit kunnen aangesloten worden.
  • koeltechnische buizen gelegd worden tussen de binnen en buiten unit.
  • vanaf elk binnen toestel een afloop voorzien worden naar buiten of naar een bestaande afloop binnen. Als de afvoer niet op natuurlijke wijze kan gebeuren wordt er gewerkt met een condenspompje om het condenswater weg te pompen.Dit wordt zoveel mogelijk vermeden om dat het pompje wat extra geluid maakt en extra onderhoud nodig heeft.

  Wij komen altijd langs om dit samen te bekijken zodat wij een correcte offerte kunnen maken volledig naar uw wens.

  Om een afspraak te maken klik hier of bel 0485 79 66 84 ( Steven).

  Panasonic en Daikin zijn al jaren actief op de markt van airco en warmtepompen en hebben een gamma dat voor elke situatie van 1 kamer-koeling en verwarming tot volledige hotels en winkels een gepaste oplossing kan bieden.

  Bij alle airco’s is er standaard een afstandsbediening bijgeleverd  . Als optie is bediening via smartphone , tablet , pc  mogelijk (een draadloos netwerk moet beschikbaar zijn) .Hiermee kan je zorgen dat bij thuiskomst de kamer(s) op de gewenste temperatuur zijn.

  Alle airco ‘s kunnen ook verwarmen en zijn zuiniger bij buiten temperaturen boven +4°C dan de de moderne condenserende verwarmingsketels.

  Meer info over  Panasonic airco

  Meer info over logo daikin

  Bij vragen of om een afspraak te maken klik hier of bel 0485 79 66 84 ( Steven).